Gavekort til Storcenter Nord

Det er ikke alle, der er lige nemme at købe gave til. Men så findes der heldigvis gavekort. Sådan en gave rammer aldrig ved siden af – og slet ikke i Storcenter Nord: Her kan du vælge mellem alt fra beauty, fashion, bolig til mange andre lækre produkter i vores butikker.

Vores gavekort er pakket pænt ind i et omslag med plads til en sød hilsen og lykønskninger. Vi ved, at det nogle gange godt kan være svært at vælge, hvad man vil bruge pengene på. Derfor gælder vores gavekort i hele tre år! Så har du god betænkningstid til at finde den helt rette gave til dig selv.

Er du på vej hen til fødselsdag, og har du glemt at købe en gave? Eller ved du, at ham/hende du giver gavekortet til med sikkerhed får det væk? Så frygt ej! Storcenter Nord tilbyder også gavekortbevis - et elektronisk gavekort der sendes direkte til modtageren via SMS eller mail. På den måde kan du hurtigt og nemt købe et gavekort - uden det kræver fremsendelse af et gavekort i postkassen eller afhentning i Storcenter Nord. Det kalder vi win-win! 
 

Der er en lille håndfuld butikker, du ikke kan bruge gavekortet i: Carl´s Jr., Frellsen Chokolade, Japan Photo, Telenor, Flying Tiger Copenhagen og Roots Juice & Wich.

Gavekortet koster selvfølgelig ikke andet end de penge, der skal stå på kortet. Du kan købe det her på siden eller i vores Centerinformation.

Køb enkelt gavekort

Køb flere gavekort

Køb gavekortbevis

Tjek din saldo her

 

Læs handelsbetingelserne for køb af elektroniske gavekort her - se punkt 4