16524 SCN GYS&GRU HERO Background 1640X1000px

Gys & Gru i Nord

DA-DA-DA-DAAAAAAAM... DA-DA-DA-DAAAAAAAM!

NB. Anbefalet alder er +6 år - men uhygge opleves forskelligt, så besøg i udstillingen er på eget ansvar!

Har du nogensinde mødt Frankenstein, Dracula eller måske en hylende varulv?! Det har du muligheden for nu! Fra d. 2. september og helt frem til d. 23. oktober kan du opleve 11 af historiens mest ikoniske monstre rundt i Storcenter Nord – men bare rolig: De er slet ikke så farlige, som de ser ud, meeeeen... hvis de voksne bliver bange, må du lige tage dem i hånden...

GRATIS TATTOO & GEMMEHÆFTE

Hent en gratis Monsterjæger tattoo i Informationen og et gratis gemmehæfte i foyeren! I hæftet er der en masse (u)hyggelige opgaver og lærerige historier om alle de skræmmende monstre! Vidste du fx, at mumier stammer fra Egypten og var en måde at begrave mennesker på? 

HEKSETRICKS OG DRACULATÆNDER

Frygtløse børn og andre vovehalse kan endda kigge forbi Draculas Krypt eller Heksens Hus i Foyeren! Der er mørkt og uhyggeligt, og måske – BUH! – bliver du forskrækket, når heksen griner, eller Draculas øjne lyser i mørket. Mere siger vi ikke.. MUHAHAHA!

*Børn bør have en voksen med ind i Draculas Krypt og Heksens Hus.

TA’ PÅ MONSTERJAGT I EFTERÅRSFERIEN!

Åh nej! Storcenter Nord er blevet invaderet af spøgelser og uhyrer, som skræmmer de voksne fra vid og sans! Derfor har vi brug for seje monsterjægere, som kan hjælpe os med at fange monstrene i efterårsferien! Når du har fanget monstrene og de voksne kan ånde lettet op, venter der en slikpose i Informationen!

PRAKTISK MONSTERJAGT

På missionen skal du bruge en smartphone mobil til at fange monstrene. MONSTERJAGTEN starter ved at du scanner QR koden ved en af posterne og så starter jagten. Vi anbefaler en mobil af nyere dato til oplevelsen!

Vi ses til en vildt uuuuhyggelig dag i Storcenter Nord!