Storcenter Nord  

Storcenter Nord, som er ejet af Salling Group, slog dørene op for første gang i 1991. Bygningen var tidligere GASAs auktionshus, som Herman Salling, kendt forretningsmand i Aarhus, så helt nye muligheder for. I dag er Storcenter Nord et anerkendt shoppingcenter i Aarhus N, hvor vi hele tiden kigger på, hvordan vi kan gøre Storcenter Nord til en endnu bedre oplevelse for vores kunder. Vi ønsker, at give kunderne attraktive shopping muligheder og spændende oplevelser, som vores kunder sent vil glemme.
Kom og oplev  Nordens største, levende koralrevsakvarium, som er gratis tilgængeligt, etableret i Dybet sammen med et lille hyggeligt legeområde i pirat tema. Ovenfor Dybet finder du vores hyggelige Madtorv, hvor du kan prøve et af vores mange lækre spisesteder.

Med KLUB NORD appen kan shoppingturen blive endnu sjovere og du kan nemt finde vej i Storcenter Nord. Hent app’en her og se månedens fordele.

Storcenter Nord er kendt for at være en sjov indkøbsoplevelse for hele familien. Det hænger også sammen med vores vision, om at være Danmarks bedste oplevelsescenter.

NORD DJI 20240409091601 0067 D T2AIR3
F2A1326
F2A1379