MÅNEDENS FORDELE FOR KLUB NORD KUNDER

5 nye FORDELE MED KLUB NORD – HVER MÅNED!

Som medlem af KLUB NORD får du 5 nye rabatter og fordele hver måned. Du kan se frem til giveaways og eksklusive rabatter på alt lige fra mad til mode og services.

KLUB NORD-medlemmer har det bare sjovest, for det bliver en vaskeægte fordelsfest at shoppe i Storcenter Nord, når appen bugner af medlemsfordele. Som medlem får du ikke kun attraktive rabatter i centret . Du får også adgang til vores KLUB NORD shop og i nogle måneder vil du endda også kunne få rabat på entré til oplevelsessteder som f.eks. Tivoli Friheden. Wuuhuuu!

Hent app’en her og se månedens fordele.

Optjen point & brug dem i KLUB NORD shoppen

Udover at modtage 5 nye fordele hver måned, kan du optjene point, som du kan købe NORD produkter for i vores KLUB NORD shop. KLUB NORD shoppen er en automat, som står ved Informationen ved Helsingforsgade indgangen - her kan du blandt andet altid kan få en vand.
Du optjener 10 point, hver gang du besøger centret, åbner appen og trykker "få point". Nemt, ikke?

Spin lykkehjulet & vind

Ved siden af KLUB NORD shoppen, finder du vores lykkehjul, som  kun KLUB NORD medlemmer kan spinne - hver dag! Spin på lykkehjulet og se om du vinder noget fra KLUB NORD shoppen. Held & lykke!

Følg og find dine favoritbutikker

Du kan også følge dine favoritbutikker inde i appen, så du altid er opdateret på produktnyheder og tilbud. Og med appens GPS, kan du altid finde dine favoritbutikker på et splitsekund.

Hent appen og få dine fordele i dag

Det lyder måske for godt til at være sandt, men den er altså god nok! Alt du skal gøre er at hente appen og blive medlem af KLUB NORD – så sørger vi for at sende massevis af attraktive fordele din vej allerede i dag.

Hent appen lige her og se dine fordele! 

*Appen er understøttet de tre seneste versioner af iOS herunder iOS 14, 13 og 12. Det vil sige at appen virker på iphone 5S og fremefter.