5 nye FORDELE MED KLUB NORD – HVER MÅNED!

Som medlem af KLUB NORD får du 5 nye rabatter og fordele hver måned. Du kan se frem til giveaways og eksklusive rabatter på alt lige fra mad til mode og services.

KLUB NORD-medlemmer har det bare sjovest, for det bliver en vaskeægte fordelsfest at shoppe i Storcenter Nord, når appen bugner af medlemsfordele. Som medlem får du ikke kun attraktive giveaways og rabatter i centret. I nogle måneder vil du endda også kunne få rabat på entré til oplevelsessteder som f.eks. Tivoli Friheden. Wuuhuuu!

Hent app’en her og se månedens fordele.

Uden mad og drikke duer shoppeturen ikke

Vi ved, hvor sulten og tørstig man bliver af at shoppe, og derfor kan du også se frem til giveaways og rabatter i centrets caféer og restauranter. Det kan være rabat på pizza, gratis vand eller halv pris på menuer.

Optjen point og få endnu flere fordele

Udover at modtage 5 nye fordele hver måned, kan du stadig optjene point, som du kan veksle til endnu flere giveaways og rabatter. Du optjener automatisk 10 point, hver gang du besøger centret og åbner appen. Nemt, ikke?

Følg og find dine favoritbutikker

Du kan også følge dine favoritbutikker inde i appen, så du altid er opdateret på produktnyheder og tilbud. Og med appens GPS, kan du altid finde dine favoritbutikker på et splitsekund.

Hent appen og få dine fordele i dag

Det lyder måske for godt til at være sandt, men den er altså god nok! Alt du skal gøre er at hente appen og blive medlem af KLUB NORD – så sørger vi for at sende massevis af attraktive fordele din vej allerede i dag.

Hent appen lige her og se dine fordele! 

*Appen er understøttet de tre seneste versioner af iOS herunder iOS 14, 13 og 12. Det vil sige at appen virker på iphone 5S og fremefter.