Det Nye Nord 2 HERO BACK 1640X1000px

Det nye Nord!

Måske I ser lidt byggerod rundt omkring i NORD - og det er der en speciel grund til!
Vi er i gang med at opgradere centret - og mange af butikkerne.

Hvad skal der ske?

 • Vi får nye toiletter!
  • Du læste rigtigt! Endelig skal vi have opgraderet vores toiletter, så du kan få en bedre toiletoplevelse. Vi ved godt, at vores toiletter er lidt oldschool og ikke er super hyggelige - det kommer vi til at lave om på!
 • Nye butiksfacader
  • Det er måske ikke noget du normalt lægger så meget mærke til, men vi åbner mere op for butiksfacaderne, så der kommer til at være glas eller åbning fra gulv til loft.
   Lige nu har mange af butiksfacaderne metalstolper samt en mindre åbning indtil butikken, hvilket gør at butikken er mere indelukket. Ved at opgraderer alle butiksfacaderne, vil det føles som om, at der er højere til loftet - og lige netop den følelse vil vi gerne have mere af i NORD! 
   Ikke nok med det: Alle butiksfacaderne bliver sorte, så butiksfacaderne er ens og får et mere lækkert look!

 • LED lys i hele NORD
  • Vi er godt klar over, at lyset måske ikke er det første du kigger efter, når du besøger NORD. "Hold da op noget grimt lys". Det er faktisk heller ikke så meget det, at det kommer an på. Som center har vi også et ansvar, når det kommer til miljøet - og netop lyskilder har en stor betydning i forhold til, hvor meget el vi bruger.

   Vi vil gerne have vores forbrug markant reduceret. Derfor skal vi have skiftet alle lyskilder i NORD - det gælder gangene, p-kælder, toiletter. Alle steder! Desuden reducerer vi antallet af lyskilder, da LED kan lyse mere op end det vi har på nuværende tidspunkt.
   I gangene kommer vi blandt andet til at lave "sky-lamper", så det ligner en åbning/vindue ud til. Det vil også give en følelse af, at der er højere til loftet. Mere af det! 
 • Netto 3.0
  • NORD er måske en af de eneste der har en retro Netto tilbage, men bare rolig! Vi får også den nye Netto - og den bliver større end før. Vores Netto er ret populær, så vi glæder os til, at kunne give jer den helt nye Netto i lækre rammer.
 • Ny Information
  • Vores Information er flyttet. Den er flyttet ned til Helsingforsgade indgangen - en ny, flot Information, hvor vi vil gøre det så nemt for dig som muligt, at hente din pakke.
   Fremover kan du taste dit pakkenummer ind på en tablet ved Information, og med forbedring i pakke-systemet ude bagved, kan du få din pakke endnu hurtigere.
   Desuden arbejder vi på, at få flere pakkeudbydere, så du muligvis i fremtiden kan hente alle dine pakker i NORD.

   Information_samlet
 • Nyt Logo 
  • Måske har du lagt mærke til, at vi er glade for at bruge "NORD" i vores kommunikation i stedet for Storcenter Nord. Vi kommer stadig til at hedde Storcenter Nord, men "NORD" er mere fremhævet end "Storcenter".
   Vi er i gang med et logoskifte! Alle vores kampagner har fået det nye logo, vores nye KLUB NORD produkter, grafik rundt i centret m.m. Vi mangler stadig at skifte vores logo mange steder, men vi er så småt på vej.
   Det nye logo minder mere om en stjerne end det gamle med de fire pile, men da vi hedder NORD, har placering i Aarhus Nord og tidligere har kørt med "Alle veje fører til NORD", så synes vi at NORD-stjernen, giver god mening i forbindelse med vores logoskifte.
 • Spændende nye butikker & spisesteder
  • Kommer der nye spisesteder eller butikker? Et spørgsmål vi tit får. Og svaret er ja! Vi kan dog ikke sige, hvad der kommer og hvornår, men vi arbejder hele tiden på, at få nye butikker og spisesteder ind, for at gøre NORD til et attraktivt center!
 • Andre mindre projekter
  • I NORD har vi mange små projekter vi også arbejder på i forhold opgraderingen!
   Vi skal have nye skraldespande med affaldssortering i centret, opgradering af trappen i foyeren, så det bedre kan bruges som siddeområde, når vi har shows, indgangen vores Helsingforsgade forbedres, så du ikke skal gå ind af den mindste lille karrusel dør, nye siddemøbler i centergangene, nyt indendørs navigation og meget mere.

...og der er flere ting på tegnebrættet!
På Instagram og Facebook kommer vi løbende til at opdatere jer i forhold til de mange forskellige projekter.  På Instagram har vi et højdepunkt på vores profil som hedder "Det nye NORD", hvor du mere detaljeret kan se og høre om opgraderingen.

Vi håber, at I synes det nye NORD bliver super godt!