Tirsdag d. 3. marts kl. 19

Oplev et foredrag med Thomas Veber: Hold kæft og rejs

Kom og oplev Thomas Vebers foredrag i Storcenter Nords konferencesal.

De fleste danskere drømmer om at rejse mere, men lader sig ofte bremse af tanker om økonomi, karriere og børn. Men at rive et halvt eller et helt år ud af kalenderen behøver hverken være dyrt eller karrierehæmmende. I foredraget ”Hold kæft og rejs” skyder forfatter og eventyrer Thomas Veber bekymringerne i sænk og afslører, hvad det kræver at rejse i et halvt eller helt år. “Hold kæft og rejs” er et foredrag om selv at gøre det umulige muligt i stedet for at vente på lottogevinsten.

Omgivelserne var skeptiske, da Thomas Veber og hans kone for tredje gang sagde deres job op. Foran dem ventede 15 måneder med bare tæer. Sammen med børnene på ni og tolv år ville de sejle over Atlanten og tilbage igen. Nu var bilen solgt og huset fremlejet. Børnenes skolegang skulle Veber-parret selv stå for. Det var nærmest business as usual for Thomas Veber, men han forstod omverdenens bekymring. Tankerne om alt det ufornuftige og urealistiske havde han nemlig også selv engang haft.

I dag er Thomas Veber en af Danmarks førende eksperter i budgetvenlige langtidsrejser. Han har skrevet flere bøger om emnet, kørt gennem Europa på motorcykel, sejlet over Atlanten tre gange, drevet et firma fra en sejlbåd i Middelhavet, og senest tilbragt 15 måneder i Caribien med sin familie, hvor de rejste fire mennesker for 10.000 kroner om måneden. 

Hold kæft og rejs er et venligt spark i rumpetten for at realisere sine drømme. Det er et foredrag om, hvordan man gør det umulige muligt i stedet for at vente på Lotto-gevinsten. Thomas Veber fortæller hvilke prioriteringer en stor rejse kræver – både før, under og efter eventyret – og giver gode råd til, hvad man selv kan gøre, hvis man drømmer om noget, som kræver alt af en i en periode. Foredraget henvender sig til alle, der elsker at rejse, men især til de 30-50-årige, som ofte mener, at forpligtelserne hjemme er en hindring for eventyret ude.

Køb billet her: ticketmaster.dk