Åh nej! Det roder i rummet!

Hjælp med at få styr på planeterne fra d. 1. februar til og med d. 1. marts

De grønne rummænd har leget med planeterne, og det betyder, at de står hulter til bulter i vores solsystem. Derfor har vi brug for alle børns hjælp til at få styr på planeterne. Fordi det roder i rummet, kan vores planet, Jorden, nemlig ikke få nok varme fra solen, og så kan hverken buske, blomster eller træer gro.

Tag på opdagelse i den flotte rumudstilling i foyeren i Storcenter Nord, og saml nok viden til at få styr på planeterne igen. Der er både plakater og modeller af hver planet, og så kan du se, hvad den enkelte planet hedder, hvorfor den er mega sej og hvilket nummer, den har i solsystemet.

Hjælp videnskabsfolkene i vinterferien

Mød den søde videnskabsmand, Hr. Solkær, fra lørdag d. 8. til og med søndag d. 16. februar kl. 10-17 i Storcenter Nord. Hans søde kollega, Frk. Solvej, hjælper til i laboratoriet i weekenderne, når hun ikke er på spændende rummission. Både Hr. Solkær og Frk. Solvej hjælper alle børn og barnlige sjæle ud for at samle viden om hver planet i rumudstillingen.

Når planeterne er kommet på plads i solsystemet, kan alting gro igen. Derfor deler Hr. Solkær karsefrø ud til alle børn i vinterferien.

Psst! Til de mindste rumnørder er der et fint tæppe med et billede af solsystemet og planeternes rækkefølge.

Bliv rustet til rumrejsen

At få styr på planeterne kan kræve lidt træning! Derfor har Hr. Solkær og Frk. Solvej opstillet skydebaner, hvor du kan skyde efter de frække, grønne rummænd med skumbolde. Der er også sjove spillemaskiner og et stort rumskib, så du kan lege, at du flyver laaaangt ud i rummet.

Du kan opleve rumudstillingen og prøve de sjove spil i hele perioden.

Tag et sejt rumbillede, og vind!

Det er ikke hver dag, du kan hjælpe med at få styr på planeterne i Storcenter Nord. Tager du et flot billede af oplevelsen og deler på Instagram med #rodirummet, er du med i konkurrencen om et gavekort

på 500 kr. til Storcenter Nord!

 

Så... På med rumhjelmen, og lad os få styr på planeterne!