Events og aktiviteter

Matas Outlet

I hele september

Spar op til 70% på mærkevarer i Matas Outlet. Find alt inden for make-up, skincare, helse, dufte og meget mere. Hylderne bliver løbende fyldt op med flere outlet varer. Find Matas Outlet i Lilla gade.

Læs mere

Inspirationsaften i ONLY

Torsdag d. 19. september kl. 19-21

Kom til inspirationsaften hos ONLY, som viser dig efterårets trends. Aftenen byder på lidt lækkert til ganen, goodiebags, lodtrækning om fede præmier og naturligvis -20% på ALT i butikken. Tilmelding sker i ONLY til 20 kr.

Læs mere

Drager

21. september til 27. oktober

Dragerne lander lørdag 21. september i Storcenter Nord og bliver der helt frem til søndag 27. oktober. Så træk i rustningen eller prinsessekostumet – og husk sværdet. Man møder ikke Den Røde Drage ubevæbnet – eller Den Mexicanske Drage for den sags skyld. Dragerne er op til 5 meter høje, brøler og er på alle måder helt utroligt farlige.

Læs mere

Christiansbjerg Festuge - Fællessange fra Højskolesangbogen

Tirsdag d. 24. september

Christiansbjerg Festuge 2019 præsenterer en aften med fællesskab om danske sange, der samler os midt i den travle hverdag på Bjerget.

Læs mere

Lang Aften

Fredag d. 27. september

Vi holder Lang Aften fredag 27. september med åbent fra 10-22 i alle vores butikker og med masser af %’er helt ind til sengetid.

Læs mere

Esport Tour 2019 kommer til Storcenter Nord

Fredag d. 27. - søndag d. 29. september

Fra fredag d. 27. til søndag d. 29. september kan du prøve kræfter med esport. Storcenter Nord og Atlando Esports åbner dørene op for Esport Tour. Kom ind og få et game mod spillere og andre gæster i CS:GO, LoL, Fortnite og ChaseRace.

Læs mere

Kom til kundeaften i Fransa

D. 30. september kl. 19-21

Mandag d. 30. september kan du komme med til en inspirerende kundeaften hos Fransa. Aftenen byder på modeshow, lidt godt til ganen, goodiebag og masser af shopping med 25% på hele butikken. Tilmelding sker i butikken og koster 50 kr.

Læs mere

Biludstilling fra Ejner Hessel

Nye biler fra Renault

I Storcenter Nord har vi lige nu en udstilling med biler fra Renault der forhandles af Ejner Hessel. Se dem på Gul Gade.

Læs mere

Hjerterstarterdag

D. 16. oktober

På Hjertestarterdag kan du komme forbi Storcenter Nord og høre samt træne i at anvende en hjertestarter og lave hjerte-lunge redning. Formålet er, at gøre dig mere tryg, hvis der skulle opstå en situation, hvor førstehjælp er nødvendig.

Læs mere

Gardin udstilling fra bookgardinbus.dk

Se forskellige gardintyper i Storcenter Nord - 30% netop nu

Er du på udkig efter nye gardiner til hjemmet? Se vores udstilling af forskellige gardintyper fra bookgardinbus.dk og find inspiration til dine nye gardiner. Udstillingen finder du i vores pop-up butik mellem Netto og Stjerneapoteket på Blå gade. Netop nu kan du spare 30% ved køb af nye gardiner hos bookgardinbus.dk. Bookgardinbus.dk har prisgaranti.

Læs mere

Vurderingsdag med Lauritz.com

Hvad er arvestykket værd?

Tirsdag d. 22. oktober kl. 12-14 besøger Lauritz.coms vurderingseksperter Storcenter Nord. Kom og få vurderet dit arvestykke og bliv klogere på, hvad det er værd. Måske har du guld i gemmerne?

Læs mere