Events og aktiviteter

1. november - 31. december

Oplev julen højt mod nord!

Årets juleudstilling i Storcenter Nord er en rejse i historier, eventyr og magi. Du bliver omfavnet af jul, nostalgi og magi, når du træder ind. Der er huse, værksteder, nisser, landskaber, dyr, kaner, juletræer og uendeligt mange lys overalt.

Læs mere

Søndag d. 24. november kl. 15

Tegne-workshop med Lakserytteren

Lær at tegne igennem foreskellige tegneøvelser med Lakserytteren. Det bliver byens skøreste tegne-workshop med god stemning og masser af konkurrencer. Gå ikke glip af Lakserytteren! Tilmelding er nødvendig, klik og læs mere.

Læs mere

Tirsdag d. 26. november kl. 10-15

Mini-livsstilstjek i Matas

Kom ind i Matas og få en mini livsstilstjek, hvor Camilla fra Biosym tjekker din BMI, fedtprocent og boplogiske alder. Bliv testet og få et fingerpeg om, hvorvidt din livsstil trænger til ændringer. Læs mere her.

Læs mere

Fredag d. 29. november kl. 7-22

Black Friday

Vi åbner dørene allerede kl. 7, hvor du kan få gratis morgenkaffe fra 7-10. Kom og gør et kæmpe Black kø-kup, eller spar bare stort på de mange tilbud, når vi holder den Blackeste Friday i byen!

Læs mere

Lørdag d. 30. november kl. 15

Mød Gurli og Gustav Gris

Mød børne-favoritterne Gurli og Gustav Gris i Storcenter Nord - lørdag d. 30. november. Børnene har mulighed for at få taget et billede med dem, få en krammer og et fankort. Gurli og Gustav Gris kan mødes i forskellige tidsrum. De ser frem til at sige hej til de søde børn i centeret!

Læs mere

1. - 23. december

Julemandsshow

Julemanden laver et fantastisk 20-minutters juleshow hver dag fra 1. til og med 23. december. Du kan møde drillenissen, synge julesange og se Julemanden bruge sin magi – og bagefter kan du selvfølgelig fortælle ham, hvad du ønsker dig til jul.

Læs mere

1. - 23. december

Juletræssalg

Storcenter Nord er fyldt med stemning og hygge hele julen, og du kan selvfølgelig også købe dit juletræ – nemt, bekvemt og helt uden Midtbymas. Gå efter duften af gran – så finder du hurtigt juletræs-sælgeren på pladsen foran hovedindgangen.

Læs mere

Søndag d. 8. december kl. 12

Mød heltene fra Paw Patrol

Søndag d. 8. december er der mulighed for at hilse på de to børne-favoritter – Chase og Marshall fra Paw Patrol. Der er mulighed for at få taget et billede sammen med heltene og en krammer. Hils på Paw Patrol fra Kl. 12 – 14.30 foran Legeland.

Læs mere

Fredag d. 13. december kl. 17

Oplev Aarhus Garden

Kom i julestemning når Aarhus Garden marchere gennem Storcenter Nord med julemusik! Marchen ender ved pladsen foran Legelandet, hvor garden giver en stående julekoncert.

Læs mere

Søndag d. 15. december kl. 12-14

Dekorer en julekage med Marianne

D. 15. december kan du dekorere en julekage med Marianne, der er kendt fra Den Store Bagedyst. Marianne sørger både for kager, pynt til kagerne og julestemning.

Læs mere

Biludstilling fra Ejner Hessel

Nye biler fra Renault

I Storcenter Nord har vi lige nu en udstilling med biler fra Renault der forhandles af Ejner Hessel. Se dem på Gul Gade.

Læs mere

Gardin udstilling fra bookgardinbus.dk

Se forskellige gardintyper i Storcenter Nord - 30% netop nu

Er du på udkig efter nye gardiner til hjemmet? Se vores udstilling af forskellige gardintyper fra bookgardinbus.dk og find inspiration til dine nye gardiner. Udstillingen finder du i vores pop-up butik mellem Netto og Stjerneapoteket på Blå gade. Netop nu kan du spare 30% ved køb af nye gardiner hos bookgardinbus.dk. Bookgardinbus.dk har prisgaranti.

Læs mere