Events og aktiviteter

Biludstilling fra Ejner Hessel

Nye biler fra Renault

I Storcenter Nord har vi lige nu en udstilling med biler fra Renault der forhandles af Ejner Hessel. Se dem på Gul Gade.

Læs mere

Gardin udstilling fra bookgardinbus.dk

Se forskellige gardintyper i Storcenter Nord - 30% netop nu

Er du på udkig efter nye gardiner til hjemmet? Se vores udstilling af forskellige gardintyper fra bookgardinbus.dk og find inspiration til dine nye gardiner. Udstillingen finder du i vores pop-up butik mellem Netto og Stjerneapoteket på Blå gade. Netop nu kan du spare 30% ved køb af nye gardiner hos bookgardinbus.dk. Bookgardinbus.dk har prisgaranti.

Læs mere

Er du ekspert i Ramasjang?

Den 1. - 31. juli

Rundt omkring i Danmark findes der en masse børn, der er ægte Ramasjang-eksperter. Måske er du én af dem!? Nu vil Ramasjangs beboere finde ud af, hvem alle Ramasjangeksperterne er, og det har Storcenter Nord lovet at hjælpe med. Derfor bliver centeret i hele juli omdannet til et smart testområde, hvor alle børn kan komme og vise alt det, de ved om Ramasjang!

Læs mere

GRATIS: Oplev 3 udenlandske Folklore dansegrupper

Onsdag d. 31. juli kl. 10-12

Kom i Storcenter Nord og oplev 3 udenlandske folkloregrupper, som gerne vil vise deres kunnen inden for Folkloredans. Det er helt gratis! Folkloregrupperne optræder ved Netto foran legelandet onsdag d. 31. juli kl. 10-12.

Læs mere