Events og aktiviteter

Har dit barn lyst til at blive den sejeste købmand?

Fredag d. 31. maj kl. 11.00-14.00

Kom til Store Lommepengedag, hvor dit barn har mulighed for at åbne sin helt egen butik og blive den sejeste købmand. Formålet med Store Lommepengedag er at give børnene en sjov dag, hvor de samtidig lære om værdien af penge. De tilmeldte børn modtager op til arrangementet en række videoer, som skal lære dem at blive købmænd. Til de hurtige tilmeldte børn, får de et købmandskit, som er en god startpakke til butikken.

Læs mere

Fæld Orla Frøsnapper i Storcenter Nord

18. maj - 8. juni

Kom med ind i Ole Lund Kirkegaards fantastiske univers, og hjælp Viktor og hans venner med at lave bølle-fælder, så de kan få det lange hyl ned med nakken. Fra 18. maj – 8. juni kan du være med, gå på opdagelse i centeret og samle gode idéer til verdens sejeste bølle-fælder, der kan fange den stride Orla, inden han får ram på sit yndlingsoffer, Viktor.

Læs mere

SHOP BANANAS!

Fredag 31. maj - søndag 2. juni

Nu er det tid til at gå helt amok i Storcenter Nord til SHOP BANANAS! Fra fredag 31. maj til søndag 2. juni disker vi op med masser af %’er og vilde tilbud. Hele herligheden er samlet under ét tag med gratis parkering, godt vejr med garanti og slet ingen midtbymas!

Læs mere

Biludstilling fra Ejner Hessel

Nye biler fra Renault

I Storcenter Nord har vi lige nu en udstilling med biler fra Renault der forhandles af Ejner Hessel. Se dem på Gul Gade.

Læs mere