Events og aktiviteter

Torsdag d. 30. januar kl. 19

Foredrag med Anja Ringgren Lóven: DINNødhjælp

Oplev en unik, gribende og inspirerende foredrag med Anja Ringgren Lóven - Stifter og kvinden bag nødhjælpsorganisationen DINNødhjælp i Nigeria. I foredraget hører du Anja´s imponerende historie om, hvordan hun opsagde sit job og solgte alle sine ejendele for at rejse til Nigeria og redde udstødte heksebørn. Læs mere her eller på ticketmaster.dk

Læs mere

1. februar til d. 1. marts

Åh nej! Det roder i rummet!

De grønne rummænd har leget med planeterne, og det betyder, at de står hulter til bulter i vores solsystem. Derfor har vi brug for alle børns hjælp til at få styr på planeterne. Fordi det roder i rummet, kan vores planet, Jorden, nemlig ikke få nok varme fra solen, og så kan hverken buske, blomster eller træer gro.

Læs mere

Søndag d. 2. februar

Konfirmationsshow

Vi har arrangeret et show, hvor der er dansende modeller på catwalken – i konfirmations- og andendagstøj, DJ, fede konkurrencer og gratis goodie-bags til alle konfirmander. Der er to shows i løbet af dagen, så I kan vælge det tidspunkt, der passer jer bedst.

Læs mere

Søndag d. 23. februar

Fastelavnsfest med Tøndeslagning

Træk i dit flotteste, skøreste eller vildeste fastelavnskostume søndag d. 23. februar, når vi, i samarbejde med føtex, inviterer til tøndeslagning!

Læs mere

Gardin udstilling fra bookgardinbus.dk

Se forskellige gardintyper i Storcenter Nord - 30% netop nu

Er du på udkig efter nye gardiner til hjemmet? Se vores udstilling af forskellige gardintyper fra bookgardinbus.dk og find inspiration til dine nye gardiner. Udstillingen finder du i vores pop-up butik mellem Netto og Stjerneapoteket på Blå gade. Netop nu kan du spare 30% ved køb af nye gardiner hos bookgardinbus.dk. Bookgardinbus.dk har prisgaranti.

Læs mere

Oplev Pernille Aalunds inspirerende foredrag ’TRO, LYKKE OG LIVSVALG’

Tirsdag d. 4. februar kl. 19

Kom og oplev Pernille Aalunds inspirerende foredrag i Storcenter Nords konferencesal. Foredraget hedder TRO, LYKKE OG LIVSVALG, som handler om at sætte fokus på nødvendige ændringer, hvis man f.eks. er kørt fast i eget liv. Læs mere om det her eller på Ticketmaster.dk

Læs mere

Tirsdag d. 3. marts kl. 19

Oplev et foredrag med Thomas Veber: Hold kæft og rejs

De fleste danskere drømmer om at rejse mere, men lader sig ofte bremse af tanker om økonomi, karriere og børn. Men at rive et halvt eller et helt år ud af kalenderen behøver hverken være dyrt eller karrierehæmmende. I foredraget ”Hold kæft og rejs” skyder forfatter og eventyrer Thomas Veber bekymringerne i sænk og afslører, hvad det kræver at rejse i et halvt eller helt år. “Hold kæft og rejs” er et foredrag om selv at gøre det umulige muligt i stedet for at vente på lottogevinsten. Læs mere her eller på ticketmaster.dk

Læs mere

Foredrag med Jan Mølby: The Great Dane Live

Onsdag d. 18 november kl. 19

Kom og hør Jan Mølbys fortælling om hans forboldkarriere. Det er de færreste danske fodsboldspillere har haft en karriere som hans. På 12 sæsoner vandt han tre engelske mesterskaber og tre FA Cup-finaler med Liverpool FC, hvilket har givet ham legende-status i Beatles-byen. Det har kastet masser af uforglemmelige øjeblikke af sig både på og uden for banen – øjeblikke som Jan Mølby eksklusivt går i dybden med på sin kommende Danmarksturné. Læs mere her.

Læs mere