Gavekort til Storcenter Nord

Det er ikke alle, der er lige nemme at købe gave til. Men så findes der heldigvis gavekort. Sådan en gave rammer aldrig ved siden af – og slet ikke i Storcenter Nord: Her kan du vælge alt fra beauty og fashion til de der ting til hjemmet, som gør hele forskellen.

Gavekortet er - surprise - et plastikkort, ualmindeligt pænt pakket ind i et omslag med plads til søde hilsener, lykønskninger og undskyldninger – efter behov. Kortet tager desuden hensyn til særligt vægelsindede personer: Du får hele tre år til at vælge, hvad du vil bruge pengene på. Vi ved, det kan være svært, når der er så meget at vælge imellem.

Er du på vej hen til fødselsdag, og har du glemt at købe en gave? Eller ved du, at ham/hende du giver gavekortet til med sikkerhed får det væk? Så frygt ej! Storcenter Nord tilbyder også gavekortbevis - et elektronisk gavekort der sendes direkte til modtageren via SMS eller mail. På den måde kan du hurtigt og nemt købe et gavekort - uden det kræver fremsendelse af et gavekort i postkassen eller afhentning i Storcenter Nord. Det kalder vi win-win! 
 

Der er en lille håndfuld butikker, du ikke kan bruge gavekortet i: Carl´s Jr., Frellsen Chokolade, Japan Photo, Telenor, Flying Tiger Copenhagen og Roots Juice & Wich.

Gavekortet koster selvfølgelig ikke andet end de penge, der skal stå på kortet. Du kan købe det her på siden eller i vores Centerinformation.

Køb enkelt gavekort

Køb flere gavekort

Køb gavekortbevis

Tjek din saldo her

 

Læs handelsbetingelserne for køb af elektroniske gavekort her - se punkt 4