HUGO BOSS 969 E

Hugo Boss


86782500

Tager imod gavekort

Gul gade

HUGO BOSS 001 C

Hugo Boss 

Hugo Boss herretøj er kerne-brandet hos det tyske modehus. Stilen er blandt meget karakteriseret ved tidssvarende moderne elegance og appellerer derfor til en bred og varieret målgruppe. De tilbyder en række af elegante klassikere, der aldrig bliver forældet - til mænd i alle aldre. Her er ordet 'moderne' nemlig et afgørende keyword i deres design, hvilket blandt andet afspejles i deres farvevalg, snit og detaljer. Samtidig er enkelthed et klart nøgleord for den gennemgående stil, de lægger for dagen og er den røde tråd – ikke bare for kernebrand’et, men også for dets sub-brands.  


Bliv mere end velklædt med Hugo Boss skjorter, jeans, jakke og blazer

Med dette tyske brand er der tale om intet mindre end én af modeverdenens mest anerkendte og succesrige af slagsen; stilfuld, kvalitetsbevidst og ikke mindst bredt appellerende. Siden det blev grundlagt i Metzingen i Tyskland tilbage i 1923, har modehuset skabt en kæmpe succes – og dét til trods for mødet med flere store udfordringer, der blandt andet tog form af flere økonomiske kriser i tekstilbranchen. I dag designer, producerer og leverer de designertøj til hele verden og tæller intet mindre end 5 forskellige subbrands, der med hver sin gennemgående og forskellige stil kan klæde enhver herre stilfuldt og elegant på. Det er derfor også tæt på en umulighed at lede blandt de fem forskellige tøjlinjer uden at kunne finde noget, der falder i din smag. Men prøv selv.


Hugo Boss omfatter også bælter, slips, kortholder, strømper og undertøj

Udover at klæde dig klassisk på med strik, bukser, habit, skjorter og sko, kan Hugo Boss også bidrage med tilbehør som undertøj, handsker, sokker, hat, bælte, caps og pung. Således kan du fuldende og gennemføre din stil fra inderst til yderst – uden at mangle noget. Ligesom det elegante og klassiske design, der kendetegner herretøjet, går denne stil også igen i de mange forskellige typer af tilbehør. Det er holdt i et enkelt design, men med et til tider mere moderne og trendy farvevalg. Dette giver dig også muligheden for at kombinere en diskret Hugo Boss skjorte, jeans og blazer med et mere farverigt slips, bælte eller strømper.

HUGO BOSS 265 F
HUGO BOSS 617 B
HUGO BOSS 881 D
HUGO BOSS 177 A

Seneste nyt fra Hugo Boss