80876 SCN RETRO Hero Background 1640X1000px (1)
16611 SCN RETRO22 Hero Graphic 840X840px

SPIL DE SVEDIGSTE arkadespil!

1. JULI - 28. AUGUST

En stor arkadehal hele sommeren - HELT GRATIS!

Er du klar PLAYER ONE, for det bliver totalt knæhøj karse, når Storcenter Nord starter tidsmaskinen og henter de svedigste spillemaskiner fra 80’erne med hjem til nutiden. Alle kan være med – uanset om du er 5 eller 90 år.
Besøg Storcenter Nords foyér, og lad dig suge ind i legendariske spil-universer, hvor din vigtigste mission er at score både point og prinsessen.

Alle aktiviteter er GRATIS, men husk: Spil et spil, og gå om bag i køen.

Spil fra da mor var dreng

Oplev nogle af historiens mest succesfulde flippermaskiner og arkadespil, og spil den verdensberømte  Donkey Kong, Golden Axe,  1942, Pac-Man, Street Fighter 2, Cabal eller måske Star Wars og Guardians of The Galaxy på flippermaskinerne.

Giv den gas ved de über-fede sportsaktiviteter

På med de farverige træningsdragter og de selvlysende svedbånd! Under rullebåndet i foyeren kan du lege i sportssektionen - dyst med vennerne i Airhockey og barketball. Husk at hylde vinderne på podiet, hvor der er plads til både en 1., 2. og 3. plads – og en masse jubel, selvfølgelig!

Masser af sjov for de mindste gamere

De yngste kan også være med og kan lege i det store Bubble Bobble bobleland   (max. 8 år)  med rutsjebane og prøve sjove vippemaskiner rundt i centret + selvfølgelig spille det ikoniske Bubble Bobble arkadespil - hvem kommer længst?