Herobanner Praktisk Info
Herobanner TEXT Element

Center info

Her finder du forskellige praktiske info om Storcenter Nord. 

 

Information

I Storcenter Nord finder du, i specialbutikkernes åbningstid, en bemandet Information som altid er behjælpelig med at guide vej i centret samt bestilling af taxa til centret.

I Informationen finder du GLS pakkeshop og det er også her som udstedes centergavekort, udleveres nøgler til klapvogne og kørestol, ligesom glemte sager indleveres her.

 

Services

Giv et gavekort og lad modtageren selv bestemme. Læs mere om vores gavekort.

Hos Mister Minit kan du få lavet fotokopier, nøgler, såler på dine sko og meget mere.

Afhent nemt og enkelt dine pakker i Dao ved føtex eller i Instabox som er placeret ved Information.

Postbutikken til afhentning og afsendelse af pakker gennem Post Nord og GLS pakkeshop. Post Nord finder du ved føtex Kundeservice og GLS pakkeshop finder du ved Information.

Husk, at der altid er gratis WIFI i hele Storcenter Nord - log på: Storcenter Nord HotSpot

 

Handicapvenligt

Ved alle indgange finder du en række handicapparkeringspladser med let tilgængelighed og god plads til lift. Alle etager er tilgængelige ved hjælp af enten elevator eller rullebånd.

Handicaptoiletter findes ved alle centrets toiletter.

I Centerinformationen er det ligeledes muligt gratis at låne en kørestol til benyttelse i forbindelse med besøg i centret.

 

Tryghed

Vi ønsker at alle kan færdes trygt i og omkring Storcenter Nord, derfor er hele centret samt parkeringsarealer video-overvåget ligesom vores Servicevagter færdes synligt i gangene for din tryghed.

I Storcenter Nord har vi desuden en hjertestarter og vagtpersonale der er uddannet i brugen af den.

Der er plads til alle i Storcenter Nord, men løbehjul, rulleskøjter og skateboards og lignede må ikke benyttes i centeret. Hunde og andre husdyr må vente på deres ejer udenfor.