Mødelokaler

Hold dit næste møde i Storcenter Nord

Lokaler til alle formål

​Ønsker du at holde kursus, foredrag eller konference i Århus? Hos Konferencesalen kan du leje et moderne auditorium, som er velegnet til arrangementer med mange tilhørere.

​Skal du holde kundeaften, undervisning eller møde i Århus? Hos Konferencesalen kan du leje 3 lyse og velindrettede mødelokaler med plads fra 2 pers. op til ca. 28 personer.

​Vores priser er fordelagtige og uafhængige af, hvor mange gæster du inviterer. Vi hjælper gerne med forplejning, så lad os tage en snak om jeres ønsker.​

​Gratis parkering og handicapvenlige forhold

​Alle Konferencesalens lokaler ligger i Storcenter Nord i det nordlige Århus. Centret er bekvemt placeret uanset, om du rejser i egen bil eller med offentlig transport, da det ligger tæt på flere af Århus' store færdselsårer.

​Ankommer du i bil, kan du nemt og trygt parkere på vores videoovervågede parkering, som tilbyder 1000 gratis parkeringspladser uden tidsbegrænsning. Her er parkeringspladser til handicappede, adskillige handicaptoiletter og adgang til alle etager via elevator eller rulletrappe.

Ankommer du til Århus med tog, kan du tage buslinie 2A direkte fra banegården til Storcenter Nord.

​Ønsker du flere oplysninger?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en skræddersyet løsning til dit arrangement. Send os en mail, skriv en besked her på hjemmesiden eller ring til os på 87 39 42 20.

​Vi glæder os til at være behjælpelige med dit arrangement!  

Du kan læser meget mere under de enkelte faciliteter nedenfor eller skrive til os på info@konferencesalen.com :

Konferencesalen

Mødelokalerne

Stadepladserne