Har dit barn lyst til at blive den sejeste købmand?

Fredag d. 31. maj kl. 11.00-14.00

Kom til Store Lommepengedag i Storcenter Nord

Fredag d. 31. maj er der Store Lommepengedag i Storcenter Nord, hvor dit barn kan komme og åbne sin helt egen butik!

Danske Bank og Golittle har i samarbejde arrangeret det populære og utrolig lærrige arrangement, Store Lommepengedag. Elsker dit barn at lege butik, så er Store Lommepengedag lige noget for dit barn! Ved deltagelse i Store Lommepengedag kan dit barn lære, hvordan han eller hun bliver den sejeste købmand samt lære om penge. Til Store Lommepengedag kan dine børn sælge lige præcis det, de har lyst til. Det kan både være hjemmelavet smykker, gammelt legetøj, tøj, hjemmebagte kager eller noget helt andet. Formålet med Store Lommepengedag er at give børnene en super sjov dag, hvor de kan tjene og måske spare op til det, de går og drømmer om - og samtidig lære børnene om værdien af penge.

Alle tilmeldte børn modtager op til Store Lommepengedag en række videoer med gode råd og tricks til, hvordan de bliver den sejeste købmand. Til de hurtige tilmeldte børn, bliver der uddelt gratis købmandskits som dit barn kan bruge til Store Lommepengedag. Kittet består blandt andet af en sej t-shit, en mulepose, prisskilte, blyant og viskelæder - en god startpakke til start af en super sej butik.
Derudover vil de tilmeldte børn automatisk deltage i fede konkurrencer, hvor de har mulighed for at vinde gode præmier.     

Som udgangspunkt er det børn mellem 8-12 år der har mulighed for at deltage. Mindre eller større søskende er mere end velkommen til at hjælpe til i butikken. Er dit barn yngre end 8 år, men du vurdere dit barn sagtens kan håndtere en butik, er han eller hun mere end velkommen til at deltage.

Vi håber, at dit barn har lyst til at åbne sin helt egen super seje butik og lære at blive købmand.

Tilmelding sker via linket: www.Storelommepengedag.dk

OBS! Der er begrænset antal pladser.