Søndag d. 24. november

Tegne-workshop med Lakserytteren

Lakserytteren kommer til Storcenter Nord for at lære dig at tegne. Igennem forskellige tegneøvelser vil han udfordre både børn, unge og voksnes kreativitet. Efterfølgende er det muligt at hilse på Rasmus og få taget et billede med ham.

Tegne-workshop kl. 15

Kom med til byens skøreste tegne-workshop med masser af konkurrencer, god stemning og kreativitet. Eventet er målrettet de 8-16 årige, men alle må være med – også forældre.

Lakserytteren arbejder med at gøre unge mere kreative - både på sociale medier og i den ikke-digitale verden. Han har tidligere vundet DM i tegning, været tegnelærer og er uddannet fra Designskolen Kolding. Hver uge ser mange tusinde børn med på YouTube, hvor Lakserytteren har skabt et kreativt tegneunivers.

Lakserytteren udkommer snart med en interaktiv fantasy roman, hvor hans fans er med til at tegne og opfinde monstre og karakterer til bogen. Hør mere om det til hans tegne-workshop.

Tilmelding er nødvendig læs mere nedenfor. Workshoppen foregår i Konferencesalen. Dørene åbner kl. 14.30. Kom gerne i god tid. 

Meet & greet kl. 16.15

Efter tegne-workshoppen vil der være meet & greet og mulighed for at få en autograf og et billede sammen med Rasmus.

Tilmelding er ikke nødvendig. Eventet foregår på pladsen foran Legelandet. 

Tilmelding

Tilmelding sker på mail@storcenternord.dk eller i en privat besked på Facebook til Storcenter Nord. Du skal oplyse antal personer, som ønsker at deltage samt navnene på disse.