Kom og gå på opdagelse i det unikke Explorers univers

Lørdag d. 7 december fra kl. 11-17

Foran Legeland får vi besøg af Arla, hvor du kan komme og gå på opdagelse i Explorers univers. 

Her kan I udforske jeres sanser, smagsløg og meget mere gennem fire forskellige mini laboratorier. Samtidig kan I deltage i en quiz, hvor I kan vinde et gavekort på 1.000 kr. til Storcenter Nord.

 

Lidt om produkterne

Arla Explorers er lækre og nemme mejeriprodukter skabt til eventyrlystne børn. Perfekt til madpakken og mellemmåltidet. Til turen og rejsen og ventetiden.


Arla Explorer Osteknas er en sprød, smagfuld og naturlig oste snack samt en sjov knasende oplevelse for børn. Det er 100% naturlig, mild ost og rig på calcium, protein og vitaminer. Perfekt til madkassen eller til at spise som en godbid i løbet af dagen.

Arla Swirl Yoghurt er en farverig yoghurt med frugtpure af hindbær og mango, som er sjov at røre rundt i. Derudover er der ingen tilsat sukker i produktet. Yoghurten passer lige ned i madpakken eller kan nydes i løbet af dagen.

Arla Bubble Yoghurt er en lækker yoghurt med fersken bobler, der popper i munden. Der er ingen kunstige smags-, søde- eller farvestoffer i produktet. Den er perfekt til madpakken eller som et mellemmåltid i løbet af dagen.