16024 SCN RAMASJANG Hero BACK 1640X1000px
16024 SCN RAMASJANG Hero TEXT 840X840px

oplev RAMASJANG-Øen!

Danmarkspremiere: Oplev den nye Ramasjang-ø! En hel ø spækket med Ramasjang-sjov!

Fra d. 28. april til d. 26. juni  kan du opleve den seje, nye Ramasjang-ø i Storcenter Nords foyer. På Ramasjang-øen er alle børn velkomne, og der venter flere sjove oplevelser. Du kan fx opklare mysterier, køre ræs, lave din egen heavy-sang og tage billeder med øens Photo Booth.

Med andre ord er Ramasjang-øen en interaktiv ø, hvor du kan lege med Motor Mille, Onkel Reje, Kristian, og Hr. Skæg, der alle bor bag skærmene på øen*.

Du kan også hente et gratis Ramasjang-øen klistermærkeark, som du kan klistre op derhjemme.

*OBS: Værterne deltager ikke live i aktiviteten.

Hold på hat og briller!

Motor Mille skal ud at køre ræs, og du skal med! Hun har brug for din hjælp til at styre den hurtige racerbil sikkert igennem tunnellerne. Så spænd sikkerhedsselen, det kommer til at gå stærkt med dig og Mille bag rattet!

Bliv heavy-stjerne sammen med Onkel Reje

Oh Yeah - scenen er din! Er du klar til at blive Mega Heavy? Onkel Reje hjælper dig med det hele bag skærmen. På væggen er der en masse heavy instrumenter, så du sammen med Onkel Reje kan spille noget vildt heavy musik – kom og leg med de mange instrumenter og blive heavy-stjerne for en dag.

Kom og løs Ramasjang Mysteriet!

Åh nej… Kristian er taget til fange midt på Ramasjang-øen, og han har brug for din hjælp til at blive befriet! Du skal løse en vigtig detektivopgave for at knække den hemmelige kode. Det er kun de smarteste detektiver, der kan regne mysteriet ud, så skynd dig hen til Ramasjang-øen og befri stakkels Kristian!

Hr. Skæg og jagten på de forsvundne ingredienser

Rosa fra Rouladegade har fødselsdag, og Hr. Skæg skal bage hende en lækker kage. Derfor er Hr. Skæg fløjet til Storcenter Nord i sin luftballon… men hvad er nu det? Dele af opskriften er faldet ud af luftballonen! Kan du hjælpe Hr. Skæg med at samle opskriften? Hvis du klarer skattejagten, får du den lækre kageopskrift med hjem!

Kom frisk og oplev Danmarks første interaktive oplevelses-ø for hele familien. Husk, at du kan snuppe et gratis klistermærkeark med hjem.

Vi ses i Storcenter Nord!