18494 SCN PAASKE 23 FB HERO BACK 1640X1000px

Påskefestival i nord!

INVITATION TIL DANMARKS STØRSTE PÅSKEFESTIVAL!

Blomsterne skyder og foråret pibler frem i NORD! Igen i år får vi nemlig besøg af de nuttede påskeharer til vores store påskefestival fra d. 3. marts til d. 8. april!
De bor i den magiske landsby, hvor de har travlt med at producere alverdens chokoladekreationer. For de ELSKER chokolade. Faktisk så meget, at de spiser det både morgen, middag og aften – mums! Sammen med Chokoladekongen laver de påskeæg til alle verdens børn – og det er ret mange påskeæg hvert år!

Påskeudstillingen er blevet en fantastisk tradition, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen i år – denne gang med lidt flere overraskelser. Du kan fx lære, hvor chokolade kommer fra!

CHOKOLADEKONGENS PÅSKESHOW OG ÆGGEJAGT!

Kalder alle børn, der elsker chokolade! Chokoladekongen og påskeharerne har brug for din hjælp!

Den snu ræv har snuppet den hemmelige opskrift på de lækre chokoladepåskeæg. Derfor inviterer Chokoladekongen til et magisk påskeshow, hvorefter han sender dig og dine forældre ud for at finde den stjålne opskrift! Og bare rolig: Påskeharerne har 15.000 små chokoladepåskeæg, som de deler ud til alle slikmunde, der har lyst til at hjælpe!

Påskeshow og æggejagt starter hver hele time i Foyeren
Kl. 11 + 12 + 13 + 14 +15:

-  Lørdag d. 18. marts
-  Søndag d. 19. marts
-  Lørdag d. 25. marts
-  Søndag d. 26. marts
-  Lørdag d. 1. april
-  Søndag d. 2. april
-  Mandag d. 3. april
-  Tirsdag d. 4. april
- Onsdag d. 5. april
- Lørdag d. 8. april

Show og æggejagt tager ca. 30 min.

Alle børn kan tage en GRATIS TEGNESERIE med hjem - Et fortryllende påskeeventyr om påskeharernes hemmelig landsby og den snedige ræv, som er ude på rævestreger!

 

GÆK, GÆK, GÆKKE-KONKURRENCE: VIND ET KÆMPE PÅSKEÆG!

Tegn, klip eller fold det fineste og mest påskede gækkebrev, du kan, og vær med i konkurrencen om et KÆMPE påskeæg - vi udvælger 10 vindere! Du bestemmer helt selv, hvordan det skal se ud, og om du vil skrive noget på det. Du skal blot aflevere det i postkassen i foyeren og krydse fingre.
Vi kontakter de 10 vindere d. 3. april.
Husk navn og telefonnummer bagpå.

Vi ses til en fortryllende Påskefestival i NORD!