12699 SCN KRYB HERO BACK 1640X1000px

Kæmpe kryb og kravl!

Oplev dem fra d. 14. maj-27. juni

KRYBENE HAR FÅET VOKSEVÆRK!

Fra d. 14. maj til d. 27. juni kan du opleve hele 12 spændende insekter og kryb i Storcenter Nord! Og det bedste er, at du kan lade forstørrelsesglasset blive hjemme. Insekterne er nemlig blevet kæmpestore, så du kan se de vilde detaljer med dine egne øjne! Alle insekter og kryb har fundet sig til rette rundt omkring i hele centeret – faktisk sidder den store fugleedderkop klar til at tage imod dig ude foran Foyeren. Yikes!

LÆR OM NATURENS SUPERHELTE I DET GRATIS GEMMEHÆFTE

Alle krybene, der besøger Storcenter Nord, har helt specielle evner, som ikke alene er mega seje, men også vigtige for vores klode. Vidste du fx, at en kakerlak spiser naturens affald og omdanner det til stoffer, som er gavnlige for planter? Eller at en myre kan løfte 50 gange sin egen vægt? Vi har lavet et fint gemmehæfte med alle insekternes vilde egenskaber, sjove opgaver og en oversigt over deres gemmesteder i centeret. I Informationen ved Netto kan du også hente en gratis tatovering, så alle kan se, at du har været på insektjagt!

HAR DU NOGENSINDE SMAGT ET INSEKT?

... Ellers får du muligheden for at prøvesmage, når Randers Regnskov gæster Storcenter Nord hver lørdag i juni i Foyeren fra kl. 10-15. Her kan du komme helt tæt på rigtige, levende kryb, smage et ristet insekt og deltage i de sjove aktiviteter, mens resten af familien shopper. Du kan også deltage i konkurrencen om en rundvisning for 10 personer i Randers Regnskov!

TEGN ET KRIBLE-KRABLE-DYR, OG VIND!

Tegn en fin tegning af et kryb, og læg den i postkassen ved Information. Du bestemmer helt selv, om du fx vil tegne en edderkop, sommerfugl eller et fantasi-kryb! Vi trækker lod blandt alle de fine tegninger mandag d. 21. juni. Præmien er et gavekort til Storcenter Nord på 2.000 kr. Alle tegninger bliver udstillet i Foyeren til og med søndag d. 20. juni*.

Så... Er du klar til en vild oplevelse? Vi lover, at det bliver hårrejsende!

*Konkurrencen løber til og med søndag d. 20. juni 2021. Skriv en forælders navn og telefonnummer bagpå tegningen, så vi kan kontakte jer, hvis I vinder. Vinderen får direkte besked.