BRRRR, TA’ PÅ ISKOLD TIDSREJSE

OPLEV ÅRETS FØRSTE (OG KOLDESTE) UDSTILLING

Pak dine varmeste vinterstøvler, og ta’ på en iskold tidsrejse tilbage til en fjern, fjern tidsalder, hvor vores blågrønne Jord lignede en kæmpemæssig snebold! Fra d. 21. januar frem til d. 13. marts kan du opleve Istidens Kæmper rundt omkring i hele Storcenter Nord! Vi får både besøg af uldhårede mammutter, store sabeltigere, flyvende kæmpeøgler, Neandertalere og mange flere af fortidens vilde væsener.

VEJRUDSIGTEN LOVER IS OG SNE I 1000-VIS AF ÅR!

Hvis du kan li’ at kælke og lave sneengle, er istiden helt sikkert noget for dig! Det kræver måske en god, varm jakke og masser af varm kakao at bo i istiden. De enorme minusgrader tvang i hvert fald dyrene til at udvikle vilde egenskaber for at overleve! Vidste du fx, at der i istiden levede næsehorn med et tykt lag pels?
Når du besøger istidens kæmper i Storcenter Nord, kan du tage et gratis gemmehæfte fyldt med iskolde facts og sjove opgaver med hjem. Ikke nok med det: Du kan også hente en sej tattoo i Informationen, så alle dine venner kan se, at du har været på tidsrejse!

TA’ PÅ EVENTYR I VINTERFERIEN

Hver dag i vinterferien kan du tage på en spændende og heltemodig mission! Klimaet i istiden er begyndt at blive varmere, og mange dyr har fundet vej hen til koldere egne. MEN! Der er dyr, der ikke selv kan finde vej, som har brug for din hjælp! Rejs med den store tidsmaskine tilbage til istiden og red de sidste kæmper ved at lede efter fodspor og finde den hemmelige kode!
Rejsen starter hver dag i Foyeren fra lørdag d. 12. februar til og med søndag d. 20. februar kl. 10-15, hvor et hold forskere står klar til at sende dig godt afsted! Når du vender tilbage igen, venter en iskold belønning!

Vi glæder os til at se dig i iskolde Nord!