22943 SCN HAJER Herobanner

Bliv en haj til HAJER

Kalder alle vovehalse og vandhunde! 10 forskellige hajer er svømmet hele vejen til Storcenter Nord, så alle modige børn og voksne kan komme og sige hej til en haj!

Fra 12. januar til og med 25. februar kan I komme helt tæt på verdens største haj, hvalhajen, eller møde hajen med det mærkværdige hoved, hammerhajen. I kan også glæde jer til at hilse på den hurtige makrelhaj og verdens mest berygtede og måske farligste haj, hvidhajen!

Hvis I er rigtig seje, kan I få taget et billede inde i et hajhoved mellem de skarpe tænder!

BIDT AF HAJER i vinterferien

I mere end 400 millioner år har hajerne hersket i de 7 verdenshave. De er frygtede og fascinerende, men hvor farlige er de egentlig? 

I vinterferien - 10. – 18. februar – kan I blive BIDT AF HAJER med Kattegatcentrets hajeksperter. De kommer hver dag fra kl. 10 til 15 og fortæller mere om hajernes seje anatomi, hvorfor hajer faktisk er vildt vigtige for verden og hvor stor (eller lille) chancen egentlig er for at blive angrebet af en haj!

Her kan alle modige børn også få lov til at røre ved en ægte haj, se en vaskeægte megalodon-tand og få en unik hajplakat til værelset!

Gratis læringshæfte og sjovt HAJ spil

Når du har hilst på aaaalle de seje og lidt farlige hajer, kan du tage hajoplevelsen med hjem! Snup et gratis HAJ spil i Informationen* og et læringshæfte fuld af fascinerende facts og spændende opgaver.
Du kan fx lære at folde en sulten haj, hjælpe en haj med at finde sin frokost og lave den lækreste hajsnack derhjemme – bare rolig, der er ikke rigtig hajkød i.

*Hajspil: Begrænset antal