Gurli Gris inviterer indenfor!

Kom og leg i hendes fantastiske hus 

Legeaftalen er i hus

... Sådan helt bogstaveligt! Nu kan alle børn nemlig komme på besøg i Gurli Gris’ interaktive hus i Storcenter Nord fra d. 1. oktober til og med d. 1. november 2020! Og det bliver vildt sjovt! Man kan både danse og synge til vennernes havefest, spille og hoppe i den interaktive mudderpøl (helt uden at blive griset til), lege med familien i stuen eller tage sjove billeder med figurerne i den smarte photobooth.

Tag på Gurli Gris-skattejagt - hver dag i efterårsferien kl. 10-15!

Klar på flere eventyr? Bedstemor Gris og Bedstefar Gris har været på besøg i Gurli Gris’ hus. Her har de efterladt et hemmeligt skattekort og en låst skattekiste, som kun kan åbnes med den helt rigtige kode! Det betyder én ting, nemlig skattejagt! Få Bedstemor Gris og Bedstefar Gris’ skattekort med rundt i centeret, løs udfordringerne undervejs, og få koden til skattekisten! Alle børn får en gratis sørøverhat og en del af indholdet i skattekisten.

Skattejagten starter ved Gurli Gris’ hus i Foyeren - hver dag fra kl. 10-15  fra den 10.-18. oktober.

Del din oplevelse

Der er masser af muligheder for at få et godt billede af jeres Gurli Gris-oplevelse! Fx er der en sjov photobooth inde i Gurli Gris’ hus!  Del dit billede på Instagram med #GurliGrisInviterer.

Gurli Gris produkter: