Rejs dig og kom igen, stærkere

Torsdag d. 12 november kl. 19.00-20.45 kan du komme og opleve Finn Nørbygaard med hans inspirerende foredrag "Rejs dig og kom igen, stærkere".

Finn Nørbygaard fortæller ærligt og ligefrem om sit liv og sine drømme. Fra barndommen som adoptivbarn i Esbjerg hvor klassekammeraterne blev hans første publikum. I mødet med Jacob Haugaard startede en tour de force i dansk showbiz som foreløbig har varet i 25 år.

Han fortæller åbent om berømmelsens for - og bagsider, om succeserne og fiaskoerne, om metaltrætheden og om den betydelige formue som fulgte i kølvandet på at være en af landets mest kendte entertainere.

Et særligt afsnit handler om oplevelserne omkring IT Factorys kollaps og herunder reaktionerne på at miste hele sin formue på en enkelt dag.

Med sin mangeårige uddannelse som psykoterapeut folder Finn Nørbygaard sine personlige erfaringer ud med en voldsom krise.

"Foredraget er et foredrag om håb!"

Køb billet til foredraget her.

Bemærk:
Begrænset antal billetter. Billetterne er unummererede siddepladser. Det er ikke muligt at medbringe egne drikkevarer eller mad. Billetterne refunderes ikke. Kom i god tid - dørene åbner kl. 18.30.
Arrangementet er arrangeret af MOD TIL, der holder foredrag med ildsjæle og danskere, som har haft MODET til at forfølge og realisere deres drømme.