18557 SCN DRAGER Hero BACK 1640X1000px
18557 SCN DRAGER Hero TEXT 840X840px

Oplev Drager i nord!

‌ÅRETS FØRSTE – OG MEST ILSSPYENDE – UDSTILLING!

De har skæl, de kan flyve, de spyer med ild og så kommer de til NORD fra d. 11. januar til d. 26. februar 2023! Dragerne er tilbage, og det kommer ikke til at gå stille for sig!
Oplev hele 10 ikoniske og frygtindgydende drager rundt omkring i centret. Nogle af dragerne er lige så store som giraffer (op til 5 meter!), nogle kan brøle og andre kommer fra fjerne, fjerne verdensdele! Er du modig, kan du kravle ned i det store drageæg og komme helt tæt på – hvis du tør!

LÆR ALT OM DE BERØMTE OG BERYGTEDE DYR!

De seje drager er kendte i heeeele verden, og derfor findes der mange forskellige arter! Den græske drage, Hydra, er fx et søuhyre, mens den kinesiske drage er både storslået og farverig.

Snup et gratis gemmehæfte med vilde historier, facts og sjove opgaver, og bliv klogere på de populære fabeldyr.

TA’ PÅ VILD DRAGEJAGT I VINTERFERIEN – OG FÅ EN PRÆMIE

Kalder alle dragejægere! På med rustningen, og grib mobilen – der er dragejagt i NORD fra d. 11.-19. februar kl. 10-16!

Den gale videnskabsmand, Dr. Grum, er rejst ind i dragernes verden og har stjålet 5 magiske drageæg. Med æggenes magiske kræfter kan han blive verdens mægtigste mand og overtage jorden - åååhh nej. Vi har brug for din hjælp til at finde drageæggene i NORD og stoppe den onde Dr. Grum!

PRAKTISK

‌Dragejagten starter i Foyeren, hvor dragevogteren fra kl. 10-16 sender alle dragejægere afsted på mission. Brug din smartphone til at finde de 5 drageæg, udklække dem og træne drageungerne, så de kan finde hjem til deres mor. Når missionen er løst, så kan du hente en præmie hos dragevogteren i foyeren – husk at komme før kl. 16!