Er du bidt af dinoer?

Har du altid drømt om at møde en Tyrannosaurus Rex, en pighalet Stegosaurus eller måske en mystisk Pterodctylus?! Altså... Måske ikke i levende live, men i virkelighedstro udgaver? Så kig forbi Storcenter Nord. Her kan børnefamilier og dino fans opleve en af Danmarks største dinoudstillinger med hele 15 af urtidens gigantiske kæmper, som både brøler og bevæger sig, når du går forbi.

Bliv klogere på fortidens herskere

Alle modige dino-fans får et spændende aktivitetshæfte med beskrivelser af alle dinosaurerne i udstillingen. Der er også sjove dinoopgaver i hæftet og hvis du lægger vejen forbi Storcenter Nords Information, så får du en gratis DINO DAGE tattoo.

Dinoerne snuser rundt på gangene i hele centret, og man kan derfor aldrig vide, om der står en fortidskæmpe liiiige rundt om hjørnet. Men bare rolig – de er ganske fredelige. Men lad endelig være med at fodre dem – man ved jo aldrig!

Dinoerne er her helt indtil d. 27. september!

Vind et gavekort på 1.000 kr.

Del et billede af din dino-oplevelse med #DinoDage2020 – så er du automatisk med i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. til Storcenter Nord, som du kan bruge i de mange, fede specialbutikker.

Vi trækker i alt 3 vindere mandag den 28. september!