Services i Storcenter Nord

Gi' et gavekort til Storcenter Nord

Gi' et gavekort til Storcenter Nord

Det passer alle og skal aldrig byttes.

Når du giver et gavekort, lader du modtageren selv bestemme, hvordan de vil begaves. Gavekortene sælges online og i centerinformationen. De udstedes selvfølgelig pænt pakket ind - parat til gavebordet.

Kom og oplev Storcenter Nords kæmpe gratis legeland.

Kom og oplev Storcenter Nords kæmpe gratis legeland.

Det er lidt mere sjovt med et gratis legeland. Legelandet er kæmpestort, det er bygget op i to høje tårne og går både over og under rullebåndet.

Der er indgang til Legelandet fra bistrotorvet på stueplanet. Så du ved altid hvor dit barn er. Storcenter Nords Legeland er netop et pusterum for børnefamilierne, hvor mor og far kan komme med ind eller nyde en kop kaffe eller andet i vores hyggelige bistro område. 

Det store Legeland er for børn op til 8 år, og tumlingeområdet i bunden af smilehullet er for børn mellem 0 og 3 år, der vil lege i sikre og bløde omgivelser. 

Læs mere
I foyeren v/Hovedindgangen

I foyeren v/Hovedindgangen

En hyggelig oase, hvor hele familien kan tage et hvil på shoppingturen. Babyloungen har behagelige stole til amning og fine puslepladser. Der er faciliteter til at varme mos og mælk.

1000 gratis p-pladser

1000 gratis p-pladser

Vil du gerne køre lige til døren? Vil du gerne have en p-plads med tag over hovedet? Du kan parkere bilen gratis, lige så længe du har lyst til på en af de 1000 parkeringspladser. 

Børnehjørne

Børnehjørne

Til de små kunder

Vi har lavet et lille børnehjørne med gratis fun-cars til ungerne og praktiske klapvogne til mor og far. Bare fordi man ikke er "storkunde", skal det stadig være sjovt at tage i Storcenter Nord.

Gratis tebolle i føtex

Gratis tebolle i føtex

Når du køber ind i føtex, får børnene en gratis tebolle. Værsgo.